Naantalin Seudun Valokuvaajat NaSeVa ry
NaSeVa ry

Toimihenkilöt

Puheenjohtaja
Tanja Lepistö
0500 521 598

Rahastonhoitaja
Jorma Kyttälä
050 4542463

Galleria ja webmaster

Naantalin Seudun Valokuvaajat NaSeVa ry Rekisteriseloste

Yhdistyksemme jäsenyyden edellytyksenä on, että jäsen on maksanut vuosikokouksen päätösten ja yhdistyksen sääntöjen mukaisen jäsenmaksun. Jäsenmaksua vastaan jäsen on äänivaltainen yhdistyksen kokouksissa, voi vastaanottaa jäsenkirjeitä, osallistua yhdistyksen järjestämään toimintaan ja saa mahdollisia jäsenalennuksia fotoliikkeisiin.

Yhdistys kerää jäseneksi liittyviltä henkilötietoja voidakseen ylläpitää ajantasaista rekisteriä jäsenistään ja seurata jäsenmaksutilannetta jäsenkohtaisesti. Henkilötiedot kysytään henkilöiltä itseltään jäseneksi liityttäessä.

Kerättävät henkilötiedot ovat:
- henkilön etu- ja sukunimi
- postiosoite
- puhelinnumero
- mahdollinen sähköpostiosoite

Henkilötietoihin on pääsy vain jäsenrekisterin ylläpitäjällä (rahastonhoitajalla), toiminnantarkastajilla ja hallituksella omien tehtäviensä hoitamiseksi.
Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kunnioittaen rekisterissä olevien henkilöiden yksityisyyttä ja saadut luottamukselliset tiedot pidetään salassa. Sähköiset henkilötiedot suojataan asianmukaisesti ja paperiset asiakirjat säilytetään lukitussa tilassa.

Rekisteröidylle kuuluvat oikeudet turvaamme kaikille rekisteröidyille.

Toimintakertomus 2018

Hallitus
Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Tanja Lepistö. Hallituksen varsinaisina jäseninä ovat
toimineet Tapani Niittyaro, Sakari Ekko, Juha Haanpää, Jari Hakala ja Raija Kyttälä ja varajäseninä
Arja Karvonen ja Pirkko Pitkänen.
Rahastonhoitajan on toiminut Jorma Kyttälä ja sihteerinä Raija Kyttälä. NaSeVan verkkosivuja on
edelleen hoitanut ja kehittänyt webmaster Jari Hakala.

Kokoukset
Hallitus on kokoontunut kauden aikana 4 kertaa.

Jäsenkirjeet
Jäsenkirjeitä on lähetetty 10 kertaa.

Toimintaa
Kirjaston ulkovitriinissä on ollut monipuolisesti kuvia näytteillä eri kuvaajilta kuukausi kerrallaan.

Vierailu Salon Taidemuseossa 18.8. 2018, missä tutustuttiin 10 nasevalaisen voimin Herb Rittsin näyttelyyn ”In Full Light”.

26.9. 2018 tutustuttiin Naantalissa Finnish Art Shopin toimintaan ja moniin mahdollisuuksiin teettää omista kuvista upeita tauluja. Mukana oli 11 nasevalaista.

Kuvausretki Fiskarsiin ja Billnäsiin järjestettiin kimppakyydein 13.10.2018. Ajankohta oli hyvä upean ruskan tallentamiseen. Mukana oli 8 kuvaajaa. Samaan aikaan 4 nasevalaista tutki metsäpalon jälkiä Pyhärannassa ja suomaastoa Laitilassa.

Perinteinen kuvienkatseluilta oli 18.11.2018 Kesti-Maariassa. Kuvatarjonta oli monipuolista ja upeaa.

Vierailu Jas-Tekniikkan tiloissa järjestettiin 28.11.2018. Saimme kuulla itse yrityksestä sekä sen palveluista kahvin ja pullan kera.

Kuvausretki Kökariin 1. – 3.3.2019. Mukana 9 nasevalaista.

Kuvankäsittelyilta 5.3.2019 Naantalissa, vetäjänä Seilo Ristimäki. Mukana kuvaajia myös Raision Kameroista, yhteensä 22 innokasta kuvankäsittelijää.

Yhteinen kuvakävely 12.3.2019 Naantalissa Raision Kameroiden kanssa. Illan päätteeksi iltapala Hasta la Pastassa. Mukana yhteensä 7 kuvaajaa.

Vuoden 2019 alusta otettiin käytäntöön yhdistyksen verkkosivuilla julkaistava kuvablogi ”Kuukauden Kuva-aihe”. Jokaiselle kuukaudelle on oma aiheensa ja 1 kuva/kuvaaja lähetetään kuluvan kuun aikana NaSeVan gallerian sähköpostiin, josta webmaster päivittää kuvat verkkosivuille.

Hallitus