Naantalin Seudun Valokuvaajat NaSeVa ry

Kuukauden kuvat: Mia Rönkä, Karhujen kannoilla

Lisää kuvia NaSeVa:n vitriinissä Naatalin kirjaston sisäänkäynnin vieressä.

Kuva: Mia Rönkä

Retki

Syksyn retkikohde on Paimion parantola sunnuntaina 8.10.2023. Klo 10:30 alkaa siellä opastettu kierros (kesto n. 90 min). Kierroksen jälkeen on mahdollisuus lähteä alueen luontopolulle. Retki on omakustanteinen ja maksaa 25€/henkilö (eläkeläiset 15€). Lounasta ei sieltä tuolloin ole saatavissa. Sitovat Ilmoittautumiset 25.9.2023 mennessä NaSeVan sähköpostiin naantalinseudunvalokuvaajat@gmail.com Kimppakyydeistä voidaan sopia, kun osallistujat on selvillä.

Kokoontumistilat

Olemme varanneet säännöllisen tilavuokran Naantalin uudesta “järjestötalosta” Kreivinniityn ylätalosta (Maijamäentie 3). Meille on varattu syyskuusta toukokuulle joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18-20 ja tulevat tapahtumat/kokoukset pyritään sijoittamaan noihin ajankohtiin. 7.11.2023 on kuvien katseluilta klo 18-20, joka on kaikille avoin tilaisuus. Mukana on myös Eroman ja Kariston Norjan kuvausmatkan esitys.

Kuukauden kuvausaiheet

Syyskuu – Keltainen
Lokakuu – Abstraktio
Marraskuu – Savu
Joulukuu – Graffiti

NaSeVan toimintaa

 • Seili kesäkuu 2023
  Kuvat: Heikki Junnila

  Erittäin helteisessä säässä seitsemän NaSeValaista osallistui matkalle Seiliin ja kirkkoonkin päästiin tutustumaan avainvaikeuksista huolimatta.

 • Kustavin Katanpää 2023
  Kuvat: Raija Kyttälä

  Nasevalaiset Kustavin Katanpäässä 21.5.2023. Porukka jakaantui kahteen ryhmään, koska emme mahtuneet kaikki yhtä aikaa taksiveneen kyytiin.

 • Nautelankoski ja Vanhalinnan linnavuori 2023
  Kuvat: Arja Karvonen

  Nasevalaiset kuvausretkellä Liedon Nautelankoskella ja Linnavuorella 5.3.2023.